En grøn tanke og vision om at bruge tilgængelige resurser, i form af skibscontainere, til at skabe et bæredygtigt, moderne, sundt og innovativt byggeri til attraktive priser – er nu tilgængelig i Danmark.

Danish Container House ApS er etableret i december 2017 og er en videreudvikling af en eksisterende forretning med 20 års erfaring inden for entreprenør- og byggebranchen.

Personerne bag Danish Container House ApS er Rasmus Fynshave og Frank Rasmussen.

Ideen til Danish Container House ApS er født af Rasmus på en rejse til Australien, hvor man i flere år har brugt containere som et fundament i byggeriet. Den store forskel er klima, byggeregulativer og den håndværksmæssige kultur.

I dag er der udviklet og lavet beregninger på vores containerbyggeri, så alt byggeri kan leve op til de seneste byggeregulativer og er udført håndværksmæssigt korrekt.

Vi har vores egen fabrik i Ikast hvor alt byggeri bliver lavet under tag, hvilket gør at der ikke bliver forsinkelser og byggeriet bliver leveret sundt og tørt.

Rasmus er medejer og idemanden bag Danish Container House ApS og kan omsætte Jeres ideer til løsninger. Rasmus har mere end 20 års erfaring inden for entreprenør- og byggebranchen.

Frank Rasmussen er medejer og den administrative del af Danish Container House ApS og Jeres kontakt til huset.

Danish Container House ApS - Containerhuse - Byggefirma - Om os

Danish Container House ApS – Frank Rasmussen (tv) og Rasmus Fynshave (th).