FAQ

Find svar på de mest stillede spørgsmål

Hvad koster et containerhus?

For at kunne give en pris på et containerhus er der visse ting du skal tage stilling til:

  • Hvad er dit behov. Hvor stort skal containerhuset være?
  • I hvilket postnummer skal det opføres?
  • Hvilken facade beklædning ønskes. Pudset, træbeklædning eller anden beklædning eks. Walltec?
  • Skal det være en indflytningsklar løsning?
  • Ved selvbyg. Hvad ønsker jeg selv at bidrage med?
  • Er der nogle specielle ønsker?

Hvad er den generelle pris hos Danish Container House?

Generelt er priserne lavere end et traditionelt byggeri, der er dog mange faktorer i spil. Jo større containerhus du bygger, des mindre er m2 prisen. Det hænger sammen med at der er flere ”tomme” m2 i et stort containerhus. Det dyreste at lave er toilet/bad og køkken. Containerhuse fra Danish Container House udmærker sig ved at være bæredygtigt lav energihus. Det kan laves på 8-10 uger. Alle moduler laves færdige i vores egen fabrik i Ikast inden de leveres på en i forvejen lavet sandpude.

Kan man selv være med til at indrette containerhuset?

Ja det kan man. Alle containerhuse kan laves individuelt. Vi kan flytte skillevægge om og omplacere som I ønsker det. Der er nogle ting man skal være opmærksom på, men det skal vi nok fortælle jer om.

Er containerhuset indflytningsklart?

Ja, vi har lagt beløb ind til køb af hvidevarer, køkken og bryggers elementer, samt VVS og gulvbelægning. Så man skal kun komme med flyttekasser og sætte på plads.

Kan man selv være med i byggeprocessen?

Ja, man har selv mulighed for at byde ind med eks. malerarbejde, lægge gulv eller andet. Vi laver naturligvis et fradrag tilsvarende det arbejde I selv bidrager med.

Kan man hænge noget op i en container?

Alle vægge er Fermacell gipsvægge der er spartlet påsat væv og malet to gange. En helt almindelig væg der kan sættes skruer og søm i som man ønsker. Reparationer efter skruehuler er ganske nemme at reparere.

Kan man se at det er et container byggeri?

Nej, det kan man ikke. Alt er pakket hermetisk ind, så du vil ikke kunne se eller høre at det er containere huset er bygget op omkring.

Hvis man ønsker den rå container væg til at stå frem med sit eget udtryk kan det også lade sig gøre. Hvis man vælger det rå udtryk bliver containeren sandblæst og malet i den farve man ønsker det.

Leverer i overalt?

Ja, det gør vi. Vi kan også levere i udlandet. Ved indhentning af pris er det vigtig at kende postnummer og eller land.

Hvad bliver den yderste facade lavet af?

Vi har som standard fire løsninger. Træ som lukket facade, træ som åben facade, pudset væg eller Walltec plader. Andre egnede materialer er også velkomne som forslag til facade beklædning.

Hvad garanti har vi som kunde?

Danish Container House har naturligvis produkt ansvarsforsikring på alt hvad vi laver.

Kan man se modulerne blive bygget?

Ja, man er altid som bygherre velkommen til at besigtige sit byggeri hos os i Ikast. Der er altid kaffe på kanden.

Laver i rådgivning?

Ja, det gør vi. Vi har fast tilknyttet to virksomheder der er eksperter på hvert deres område. Begge virksomheder er fuld klædt på ift. Container byggeri. Brink Brandenburg Arkitektur laver rådgivning, myndighedsansøgninger og tegningsudfærdigelse. I kan gøre brug af Brink Brandenburg i den meget tidlige fase til myndighedsafklaring og en situationsplan. Ud fra det forarbejde kan vi udarbejde tegningsmateriale og overslag på det endelige byggeri der kan bruges som dokumentation overfor pengeinstitut til låneansøgning. Vi bruger CCGreen rådgivende ingeniører til statik energi beregninger og konstruktions beregning.

Hvordan er akustikken?

Som et normalt hus, hvis ikke bedre. Vi bruger støjdæmpende underlag og lofter.

Hvordan er energiforbruget?

Vi kan med vores containerhuse undgå alt hvad der hedder kuldebro. Vores huse kan leve op til de seneste byggeregulativer.

Kan man selv designe sit containerhus?

Ja, det kan man. Vi kalder det koncept Edge / Design. Her går du i kompagniskab med arkitekten fra start og I finder sammen løsninger til jeres drømmehus.